Rólunk

Szia, Szabolcsi Andi vagyok az álomtündér. Nap, mint nap azért kelek fel, hogy segítsem az embereket, hogy pihentebbek legyenek, reggelente jobb kedvvel ébredjenek.
23 éve foglalkozom lakástextilekkel, lakásöltöztetéssel.
13 éve nyitottam az első webáruházamat www.agynemushop.hu , ahol kizárólag magas minőségű hálószoba textileket kínálok vevőimnek, elősegítve pihentető alvásukat.

A pihentető alvás a gyerekeknek is rendkívül fontos. Otthon és az óvodában is. Az ovi kezdés szülőnek, gyereknek egyaránt izgalmas időszak. Abban szeretnék segíteni az ovis anyukáknak, gyerekeknek, hogy ez minél jobb élmény legyen.
Az ovis ágynemű webáruházban az ovis gyerekeknek szóló ágyneműket, paplanokat párnákat, lepedőket találsz a nyugodt pihenéshez. Anyaként tudom, ha a gyereked jól alszik Te is jól alszol.

Az oviságynemű webáruház, nem csupán egy áruház. Munkatársaimmal azon igyekszünk, hogy a vásárlás élménye nálunk olyan legyen, vagy inkább sokkal jobb, mintha egy boltban vásárolnál. Kérdéseidre szakérő ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb válaszol telefon vagy e-mailben. Bátran keress minket! (ugyfelszolgalat kukac oviasagynemu.hu, tel: 06-70-562-6811)

Facebook csoportunkban, az ovis korú gyerekek anyukáival találkozhatsz virtuálisan. Megoszthatod a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdéseidet, örömeidet, sok érdekes programot ajánlunk és értékes tartalmakat osztunk meg. Csatlakozz Te is a „Már Ovis vagyok!” csoporthoz.

Pihentető alvást

Szabolcsi Andrea

tel: 06 70 562 6811 | email:szabolcsi.a kukac ovisagynemu.hu

Scroll to Top