Szállítási információk

Átvételi módok, átvételi díjak

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki. A futár az általad megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át. A kiszállítás 9-17 óra között történik. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodsz otthon, érdemes munkahelyi szállítási címet megadni. A futárszolgálat költsége utánvétes fizetési mód mellett 2380Ft (ebből 390 Ft az utánvét költsége)

35 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A futárnál bankkártyával is lehet fizetni

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Ezen szállítási mód díja bruttó 1 990 Ft.

GLS csomagpont

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. 5 munkanapon belül, bármikor átveheted a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét. CsomagPontokon a készpénzes és/vagy kártyás fizetés biztosított. A csomagpontos átvétel utánvétes fizetési mód mellett 2380Ft (ebből 390 Ft az utánvét költsége)

Ezen szállítási mód díja bruttó 1 990  Ft.

FoxPost

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át az online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Neked épp útba esik!

Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takaríthatsz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie. Ráadásul a csomagautomatából átvett termékek visszaküldése ugyanazon csomagautomatán keresztül 14 napon belül ingyenes. A csomagautomatás átvétel utánvétes fizetési mód mellett 1380 Ft (ebből 390 Ft az utánvét költsége) Az utánvétet az automatán keresztül bankkártyával biztonságosan tudod kifizetni.

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

VIP személyes átvétel Budapesten, akár már a rendelés napján

Raktáron levő termékek esetében! A megrendelés napján leadott szállítás csak akkor lehetséges, ha a rendelés MUNKANAPON 12.00-ig beérkezik. 

 A 12:00 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon 16:00 órától tudod átvenni, de sms-ben minden esetben értesítést kapsz, amikor már átvehető a csomagod. Pénteken 12,00-ig leadott rendelést szombaton már át tudod venni. A megrendelt csomagot a megrendelés leadását követő 7 naptári napig tudod átvenni a csomagpont nyitvatartási idejében. Megrendelésedet a helyszínen készpénzzel, vagy akár bankkártyával is ki tudod fizetni.
Cím: 1095 Budapest, Boráros tér 7., Dunaház Üzletközpont, földszint.
Csomagpont nyitvatartási idő: H-P: 12:00-19:00 SZ: 10:00-15:00

Ezen szállítási mód díja bruttó 1590 Ft. helyszíni fizetéssel bruttó 1980 Ft

Hívd az ügyfélszolgálatot, ha meg akarsz győződni, hogy a megrendelt termékek raktáron vannak-e ! 06-70-562-6811

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap.

Tájékoztatjuk, hogy:

a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet,

a veszélyhelyzetben hozott, a Magyar Közlönyben kihirdetett különleges jogrendi intézkedések,

a szerződés teljesítése érdekében eljáró személyek (fizetési szolgáltató, valamint a szállítást végző partner) által a veszélyhelyzet miatt hozott intézkedések

a szerződés teljesítését vis maior eseményként érintik.

A vis maior helyzet Eladót megakadályozhatja, vagy késleltetheti szerződéses kötelezettségei teljesítésében, amelyért Eladó a Polgári Törvénykönyv alapján nem vonható felelősségre.

Az akadályoztatás és késleltetés kezelése érdekében Eladó jogosult:

a szerződés teljesítését felfüggeszteni, vagy halasztani,

a már megkötött szerződés teljesítését lehetetlenülésre (amennyiben a vis maior helyzet előre láthatóan lehetetlené teszi a teljesítést) hivatkozva visszautasítani.

A szerződés teljesítésének felfüggesztése vagy halasztása esetén Eladó a szerződéses kötelezettségeit a vis maior helyzetre tekintettel halasztott időpontban köteles teljesíteni.

A szerződés teljesítésének lehetetlenülése esetén a Polgári Törvénykönyv alapján a szerződés megszűnik, a már megfizetett vételár visszajár a Vásárlónak. Eladó a vételár visszatérítése esetén a Vásárló által alkalmazott fizetési módot, vagy a Felek által egyedileg megtárgyalt visszafizetési módot alkalmazz

Scroll to Top